Tipuri de pariori

Salut,

Voi dezvolta acest subiect in posturile care urmeaza, momentan ma limitez a prezenta principalele tipuri de pariori. Sunt de parere ca exista trei tipuri mari de pariori:

Primii sunt pariorii recreationali. Pariaza ca sa se distreze. Bucuria castigului este extrem de intensa la acestia. Din pacate ei pierd sume mari de bani deoarece nu au avantaj in fata casei si o disciplina foarte scazuta. Pe ei ii vezi pariind pe multe sporturi, bilete combi cu cote fabuloase. Sunt in general slab informati cu privire la evenimentele pe care le pariaza. Sunt singura categorie de pariori pe care ii intalnesti in casele de pariuri locale si reprezinta clientii ideali ai caselor de pariuri.

A doua categorie este cea a arbitrilor. Acestia folosesc casele de pariuri pentru a-si asigura un castig "sigur". Pun intre ghilimele cuvantul sigur, deoarece si acestia isi asuma un grad(scazut) de risc. Ei au un portofoliu larg de case de pariuri si cauta sa speculeze diferentele de cote intre case. In acest sens fie folosesc softuri ajutatoare, fie cauta manual(mai rar). De exemplu: Tenis - Jucatorul A vs Jucatorul B. La casa de pariuri X, jucatorul A are cota 1.80, iar la casa de pariuri Y, jucatorul B are cota 2.30. In acest caz, mizand 56.36 unitati pe jucatorul A la casa X si 43.37 unitati pe jucatorul B la casa Y, el obtine un profit de 1.93 unitati, indiferent de rezultatul final.

A treia categorie de pariori este cea a profesionistilor. Ei se impart intre castigatori si pierzatori. Pierzatorii sunt numiti peiorativ wannabes. Ei gasesc tot felul de scuze legate de ghinion, fluctuatii etc pentru a-si motiva pierderile. Cei castigatori reprezinta o parte extrem de mica a "ecosistemului" pariorilor. Ei sunt extrem de calculati, discreti si modesti in discutiile despre pariuri. Pariurile sportive este meseria lor si sursa lor principala de venit si trateaza pariurile cu mult profesionalism.

Tu din ce categorie faci parte?

BOL all,
Plus EV

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

SEO