Pariorii recreationali

Salut,

Incep prezentare detaliata a tipurilor de pariori cu prima categorie - cea a pariorilor recreationali.
Asa cum am spus, pariorii recreationali sunt cei care pariaza de placere. De placerea castigului, mai exact, nu de placerea banilor. In general, ei pariaza sume mici pe bilete combinate cu un castig posibil imens. Sunt mari pierzatori pe termen lung din cauza catorva factori:
- pariaza bilete combinate(factor de suficienta pentru a fi pierzator);
- pariaza pe evenimente despre care nu au suficiente informatii;
- accepta aproape orice cota la un eveniment considerat de ei "sigur" (ex: Federer il bate pe Hanescu);
- le lipseste disciplina bankroll managementului.
Nu insist prea mult cu sfaturi pentru acesti jucatori, deoarece EI STIU TOT! Sau cel putin asta lasa de inteles din discursul lor. Fiecare dintre acestia " a bagat odata 3 lei si a scos 50 de milioane" (exprimare amuzanta-3 lei...50 de milioane). Fiecare bilet il pierd la "ultimul meci", "vaca aia a facut 3 greseli duble in tie-break" etc.
Mie personal imi sunt extrem de simpatici si ii iau ca atare.
Singurul sfat pe care li-l pot da este de a pastra pariurile ca pe o metoda de distractie, de petrecere a timpului liber. Sa nu cada in capcana si sa devina dependenti de pariuri, deoarece acesta poate fi un drum extrem de abrupt si de cele mai multe ori fara intoarcere. Am vazut multe drame ale dependentilor de pariuri si jocuri de noroc in general si nu vreau ca o astfel de drama sa fie traita de unul dintre cititorii nostri.

BOL all,
Plus EV

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

SEO