Pariorii profesionisti

Salut,

Reiau seria de articole prin a va prezenta cateva dintre caracteristicile pariorilor profesionisti. Despre cei castigatori si despre cum pariaza ei voi vorbi in continuare in articolele viitoare. Scopul acestui articol este de a va prezenta caracteristicile pariorilor profesionisti.
In opinia mea, acestea sunt:
- au ca principala ocupatie pariurile sportive;
- in acest sens fac tot ce le sta in putinta sa gaseasca un avantaj in fata caselor de pariuri;
- studiaza toate informatiile care le sunt disponibile pentru un eveniment sportiv;
- determina cotele pentru un eveniment sportiv;
- cauta cele mai bune cote pentru un eveniment sportiv(daca acestea sunt mai mari decat cele stabilite de el, decide sa parieze);
- are un management riguros al bankrollului.
Profesionistii pierzatori nu intrunesc toate aceste sau esueaza la punctele 3 si 4. Cei castigatori reusesc cu succes sa gaseasca un avantaj real in fata caselor.
In ciuda avantajului caselor(juice-ul perceput de acestea), unii profesionisti reusesc sa fie castigatori. Cum? Au si ei un avantaj - acela de a accepta sau nu o cota(un pret)oferita. Nimeni nu-l obliga pe parior sa mizeze pe un eveniment anume. Acesta isi alege numai locurile unde simte ca are avantaj si incearca sa-l maximizeze.
In incheiere vreau sa va spun un lucru: este extrem de greu sa ajungi parior castigator, dar odata ajuns acolo vei putea ramane toata viata cu o munca constanta si te vei bucura de venituri extrem de ridicate comparativ cu orice alta meserie.

BOL all,
Plus EV

2 comentarii:

SEO