Pariori educati - o necesitate?

Da!
Dorim ca toti cititorii nostri sa aiba o parere avizata cu privire la industria pariurilor sportive si a gamblingului in general. De ce?
Pentru ca este datoria noastra morala sa impartasim cu dumneavoastra experienta acumulata de-a lungul anilor. Pot spune ca am acumulat aceasta experienta asa cum este cel mai greu cu putinta, lovindu-ma cu capul de multe obstacole si facand (aproape) toate greselile pe care un parior le poate face. De aceea nu vreau ca cei ce ne vor citi blogul sa treaca prin toate aceste dificultati pentru stiu ca nu multi rezista acestui mod de invatare. Vechea zicala cu desteptul care invata din greselile altuia se aplica perfect si in domeniul pariurilor sportive!
Seria mea de articole teoretice va va prezenta metoda de pariere a castigatorilor. Sper ca dupa ce veti citi aceste articole veti avea o idee mai buna despre pariurile sportive.
Pana atunci va rog sa raspundeti cu sinceritate la o intrebare: Doresc ca pariurile sportive sa reprezinte o sursa constanta de venit sau doar o forma de recreere?

BOL all,
Plus EV

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

SEO