De ce merit sa castig?

Salut,

De fiecare data cand pariez sau joc ceva imi pun aceasta intrebare. Consider ca este una de bun-simt si nu vreau sa filozofez prea mult pe marginea sa.
In primul rand hai sa ne punem intrebarea invers: De ce casele de pariuri ne ofera cote la pariuri? Raspunsul este unul firesc: ca sa castige o parte a sumelor pe care le mizam. Avantajul casei de pariuri vine din faptul ca ofera cote sub cele reale pe evenimentele pe care le propune in oferta sa.
Hai sa privim cotele de pariuri ca niste preturi. Oferind un pret mai mic decat cel real, casa de pariuri castiga diferenta dintre pretul de cumparare si cel real. Un exemplu simplu al fi acela al unui meci de tenis perfect echilibrat in care cei doi jucatori sunt cotati de specialisti cu sanse egale. In mod normal cotele ar trebui sa fie 2.00 pentru jucatorul A si 2.00 pentu jucatorul B. Dar casele de pariuri ofera cote mai mici de 2.00 (intre 1.98 si 1.85, in functie de calitatea cotelor oferite de casa respectiva). Totodata casa se asigura (prin metode specifice pe care le voi discuta in articolul urmator) ca atrage "actiune"(suma pariata*castigul potential) cat mai echilibrata pe cei doi sportivi. Astfel casa de pariuri isi asigura cheltuielile de functionare si profitul.
Sa revenim la intrebarea din titlu: De ce merit sa castig? Cine raspunde cu obiectivitate acestei intrebari este un parior castigator! Simplu, nu?:) Va rog sa va puneti acum aceasta intrebare si sa postati raspunsul in comentarii. Va voi ruga, in urma parcurgerii articolelor teoretice, sa va puneti din nou intrebarea din titlu, sa postati raspunsul si sa il comparati cu cele anterioare.

BOL all,
Plus EV

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

SEO