Bonus hunting

Salut,

In articolul de azi imi propun sa raspund unei intrebari puse pe blog: bonus hunterul este parior profesionist? Consider ca raspunsul este evident: Nu!
Bonus hunterul este acel parior care incearca sa profite cat mai mult de pe urma promotiilor si bonusurilor oferite de catre casele de pariuri. Activitatea sa nu poate fi una profesionista deoarece nu-i poate aduce un venit constant pe termen lung, ofertele caselor de pariuri fiind limitate.
Totusi, avand in vedere avantajul enorm oferit de catre bonusurile de prima depunere sau reloadurile oferite de catre casele de pariuri, nu pot sa nu recomand aceasta activitate celor care sunt la inceput. Bonusurile pot reprezenta un bankroll boost pentru incepatorii al caror bankroll se presupune a fi scazut.
Cum functioneaza? Majoritatea caselor de pariuri ofera bonusuri intre 10% si 100% (200% in putine cazuri) pentru a atrage noii clienti. Sumele depuse de catre parior impreuna cu bonusul oferit de catre casele de pariuri trebuie rulate de un anumit numar de ori pana a putea elibera bonusul, depozitul si eventualele castiguri.
Va recomand ca atunci cand descoperiti o oferta foarte tentanta din partea unei case de pariuri sa va doumentati cu privire la seriozitatea casei (exista multe scamuri pe internet) si la conditiile bonusului.
Asadar, puneti tunurile pe casele de pariuri si nu ratati nicio oferta profitabila!

BOL all,
Plus EV

6 comentarii:

  1. cam putine articole in ultima vreme.
    astept cu nerabdare materiale puternice care sa ma ajute sa castig la pariuri.
    deja a intrat in vigoare legea cu impozitele , trebuie pariat si castigat acum repede cat se mai poate.
    BOL

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multum! Cred ca merita sa incercati aici - pariuri sportive online. Acesta este un serviciu foarte bun, o diversitate mare de valute electronice. Mult noroc!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am 260400 E dar o sa ii castig la pariuri cu ajutorul articolelor de pe site:))

    RăspundețiȘtergere
  4. dar se mai publica ceva nou ca de 2 saptamani astept si doar asta fac

    RăspundețiȘtergere
  5. @All
    Am fost in vacanta, departe de internet, telefon, cote... Voi reincepe in curand seria de articole, sperand sa fie cat mai dese ca o compensatie pentru pauza indelungata.

    BOL all,
    Plus EV

    RăspundețiȘtergere
  6. @ai260400
    Te rog sa nu mai spamezi blogul cu linkuri affiliate. Daca vei continua sa o faci, voi fi nevoit sa nu mai public comentariile tale.
    Andrei

    RăspundețiȘtergere

SEO